Ambalaža

Tvrtka Plasform je unutar svoje djelatnosti proširila ponudu na proizvodnju ambalaža od EPS-a koja je jedna od najekonomičnijih te ju je moguće izraditi i oblikovati prema svim zahtjevima potrošača.

Ambalaža od stiropora ima primjenu u zaštiti kućanskih aparata, elektronskih uređaja, medicinskih uređaja, u prehrambenoj industriji kao što služi za toplinsku zaštitu brojnih proizvoda.

Naš dizajn i stručna tehnička izvedba garantiraju vam najprikladnije i cijenom najprihvatljivije rješenje.

Savjetovat ćemo vas vezano za najbolje materijale koji će posve odgovarati vašim zahtjevima.

Plastform ambalaža od EPS-a koristi se za proizvode iz širokog spektra djelatnosti, što uključuje i sektor opreme za grijanje, klimatizaciju, ventilaciju, ali i cjepiva, farmakološke proizvode, svježu ribu, hortikulture, zamrznutu hranu i hranu za kućnu dostavu.

Odabir pravog materijala

Ambalaža
Ključan je dio razvojnog procesa odabir pravog materijala koji će na najbolji način služiti vaš proizvod. EPS je lagan, izdržljiv i raznovrstan. Može se ukalupiti u bilo koji oblik. Izuzetna otpornost na udarce i čvrstoća na tlak EPS-a omogućavaju njegovo korištenje u obliku zaštitnog pakiranja za proizvode i stvari velike vrijednosti. EPS se koristi i za tehničke aplikacije u automobilskom sektoru. Termo izolacijska svojstva EPS čine jedinstvenim materijalom takve vrste za pakiranje svježe hrane i farmakoloških proizvoda koji se moraju čuvati na određenoj temperaturi.

Što je EPS?

Ekspandirani polistiren je tvrda celularna plastika zatvorene celularne pjenaste strukture koja se sastoji od malenih balončića mikroskopske veličine. Sadržava 98% zraka što je čini izuzetno lakom te uslijed toga i jednim od najjednostavnijih izolacijsko ambalažnih materijala na raspolaganju. (Srednji termo izolacijski stupanj EPS-a je 0,037 W (Mk) na 15 g/gustoće.)

Tvrtka Plastform osim usluge proizvodnje različitih vrsta kašeta za ribu od EPS-a nudi i usluge tiska i printa logotipa, slike ili bilo kakvog drugog natpisa na isti.

Category: