Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora® za primjenu u industriji, ribarstvu i poljodjelstvu.

Uz navedene proizvode izrađuju se i razni dekorativni elementi po željama kupaca te granule, krupno i sitno mljeveni stiropor® za proizvodnju termo žbuka i lakih betona.

Svi proizvodi za toplinsku i zvučnu izolaciju atestirani su u Hrvatskoj i u Europskoj uniji, te u našem laboratoriju za tvorničku kontrolu kvalitete. U 2005. godini uveden je i sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. U 2006. godini uvedeno je C E označavanje proizvoda.

Sporedna djelatnost tvrtke je prodaja trgovačke robe kao što su XPS, KOMBI ploče, hidroizolacija i osnovni materijali za izradu fasada.

Proizvode prodajemo 85% na domaćem, a 15% na tržištu Europske unije. Uz novo proizvodno postrojenje i 20-godišnje iskustvo uprave i tehničkog osoblja na polju EPS-a, koji su pod nadzorom BVQI, odobrenog sustava za upravljanje kvalitetom, sukladnog normi ISO 9001:2000, možemo vam jamčiti najvišu kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Hrvatski

Engleski